Varje litet ögonkast?

Idag har jag och Jennifer varit i stallet ungefär hela dagen och strax ska jag ut och ge skolhästarna middag och sen ta in min häst för att göra han klar för att fara ut och rida. Hoppas det inte blir så värst kallt!
Hehehhehehhehe, nu orkar jag inte skriva mer, ska göra annat typ bege mig ut till stallet. HEjdå!


heeeej

idag är vi lediga från skolan:D det är bra att va ledi för då kan man göra roligare saker än att sitta vid skolbänken haha :) /MangeP


Tre små ord?

Har blivit dåligt på blogg fronten nu ett tag, men det blir väl kanske bättre såsmåningom:)
Idag har vi varit i ersmark på ridhuset ungefär hela dagen och ridit osv. Vi kom tillbaks till skolan för drygt en timme sen och har nu hunnit äta och kollat facebook. Påtal om facebook, INTE coolt av folk att vara inne på min och skriva massa tjoller.. Men hur som helst, kvällen kommer typ spenderas i stallet och framför tvn med Jennifer. Sen blir det att tahand om skolstallet imorrn och sen hela helgen. Vi gillar pengar(Y)

Nu ska vi gå och få någonting gjort. Ha en trevlig kväll:D


Jasi, vad ska man säga?

Att skiljas är att dö lite grann?

SÖNDAG. Söndagar är alltid hektiska, eller åtminstone i mitt huvud. Eftersom att jag vet att det är så mycket som jag först och främst måste hinna innan jag beger mig till ridhuset och sen innan jag beger mig mot stan och sen tar burträsk bussen därifrån. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska börja med, för jag kan ju inte bestämma allt själv då det inte bara är mig det angår, utan även mamma eller pappa. Men ska väl börja packa om ett tag så jag inte har ogjort allt det när jag kommer tillbaks från ridningen. Fast först tänker jag gå ut och smörja upp en av mina sadlar för jag tänker nämligen sälja den, då den inte används längre.

Nu ska jag ta och agera, skriver kanske mer ikväll när jag anlänt till burträsk. PEACE

Linnea&Papito, Jag&Galliano sommaren 2OO9


Det är ingen idé?

Idag är det lördag, igår var det fredag och imorgon är det söndag. Bara så ni vet!

Igår efter skolan for jag på stan, gick och åt på frasses med Markus för att sen möta upp Evelina och Matilda. Markus och Evelina lämnade oss och tog varsin buss hemåt. Jag och Matilda hann inhandla lite små tjafs och besöka hennes lägenhet, innan jag tog kvart över 6 bussen till storkågeträsk, där mamma hämtade mig.

Idag har jag städat åt kaninen, gjort hö påsar, sett tv, nött dator och givetvis ätit. Mer än så har jag faktiskt inte gjort. Funderar dock på att kliva in i duschen sen efter det spruta på lite brun utan sol och efter det slå på en film, troligtvis the proposal då dom andra i familjen ville se den. Blir nog bra!

Imorgon ser mina planer ut som följande, stiga upp>fika>chilla?>packa>ridhuset(ridning)>hem>duscha>käka>stan>burträsk♥

Avslutar med en bild. PUSS

Jag vill tillbaks till turkiet..♥
Någon som vill planera och boka en resa till utlandet med mig?:$


Solen havet och lyckan?

Hejhej!
Nu tänkte vi vara duktiga och göra ett kort och konsentrerat inlägg om dom senaste två dagarna. Men så fort jag börjat skriva beger sig Jennifer mot sängen och har nu slocknat, trevlig tjej:O
Fast å andra sida så kan jag väl försöka få något vettigt skrivet på egen hand.
I tisdags så gjorde vi inte mycket alls, vi hade nämligen någon värdegrunds dag eller nått i den stilen? Fattade inte riktigt. Fast det var någon teater med blåhästen på förmiddagen, sen någonting med en polis på eftermiddagen.
I onsdags typ igår eftersom klockan är över 12, så hade vi som vanligt skolstallet hela dagen, när vi skulle ut och köra häst var det snöstorm(som det för övrigt har varit hela dagen..) så det var kaaaaaaallt. Men trots allt så överlevde vi, dock utan någon större marginal.

Orkar verkligen inte skriva mer nu, tror istället jag ska bege mig mot mitt rum och sängen för att få min skönhetssömn. 
Bjuder på denna tråkiga bild, i brist på andra bilder.. GODNATT♥

Nere på söder?

Nu är det måndag och vi har just slutat.
Igår hittade jag två par skor på stan som fick följa med hem, vi tog 3 bussen till kåge där vi tvär sprang in och köpt mjölk som mamma beställt, sen for vi till ridhuset och hade våran lektion, det var jätte trist.. Men när det var klart så for vi hem jag gick ut i stallet fixade snyggt hos kaninen och packade grejerna som Galliano ska ha när han kommer till burträsk imorrn(idag), så allt skulle vara klart då Linnea och pappa ska komma hit med han. Efter det blev det duschen för att sen åka bil med Matilda till svanström där vi tog bussen till stan. Vi fick vänta en bra tag innan burträsk bussen kom men det funkade ändå, vi köpte gooooodis. MUMS
När vi sen anlänt till burträsk, blev det att umgås med massa trevligt folk och sen blev det att sova.

Idag hade jag ont i magen så jag skippade lektionerna fram till fikat.
Ska gå och käka middag nu med Magnus, v

VI VET ATT VI ÄR FINA:D

hooj

jag är nu inne på bloggen / MangeP ju ;)

Lycka till med nästa kille?

Tjoo, nu sitter jag på mitt rum i burträsk :) jag, zebban och mamma anlände hit vid ett tiden.. det första vi såg det var en liten jakthund som sprang runt på "skolgården", som nog hade andra planer än att jaga. Den vart jätte glad när vi steg ut bilen och ville gärna hoppa in..  ;) höhö.. just nu så gör jag inte så speciellt mkt och snart kommer det vell börja droppa in folk eftersom :) Men nu ska jag fortsätta att packa upp väskorna ;) pussss


Tre unga män?

Nu har jag och Matilda både vaknat, stigit upp och fikat, wiiiiiho inte dåligt!
Strax bär det iväg ner mot stan för att se om vi hittar några vinterskor, börjar nämligen böhövas snart då det faktiskt ha blivit ganska vitt och kallt ute, huvvaligen..
Men nu ska vi fixa oss så vi hinner gå på stan i någon timme iaf, vi ska nämligen ta 15.00 bussen till kåge där min syster kommer och hämtar oss för att sen köra oss till ridhuset i ersmark där jag har en timmes teori. Sen efter allt det blir det, hem, packa och duscha för att sen återvända till stan, men denna gång för att ta 21.10 bussen till burträsk, eller rättare sagt norra åbyn, mitt andra hem:)


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

Jag önskar att du vore här?

Godkväll!♥
Har varit en fartfylld kväll tillsammans med Matilda, vi har hunnit med en hel del tjoller. Vi ska strax se film, blir the proposal som jag köpte på hemmakväll tidigare ikväll. Men först tänkte vi bjuda på lite tard bilder!



Med dessa säger vi GODNATT!


En gång till?

tjabba, nu börjar uppladdningen för hockey som börjar om ca 30 min, skellefte ska spela mot djurgården hemma.. Så nu ska dom kick some ass again så det blire sjätte raka :)

Jag käkade frukost vid elva och efter det så bar det av till stallet där jag red mina två pollar och mockade.. och jag var vell klar där kring två. Imorrn så bär det av hem till burträsk igen, det kommer bli roligt att få träffa alla igen och det är en ny kille som ska flytta in på rektors imorrn, det blir ju också skoj :D men nu ska jag gå och umgås med min hockeygalna pappa och syster ;) pussss


ni får en bild på alle å ida idag :)


Finns det nån annan?

Har inte hunnit göra ett dugg idag, eller jag har läst ur den där boken jag prata om i tidigare inlägg OCH bytt om, men ingenting annat. Så har ungefär ingenting att skriva om. Eller planerna för kvällen är som följande, följa Matilda till stan för hon skule stå i någon garderob för volleyboll laget(tror jag?), sen blir det att fara till hennes lägenhet för att kanske se film och sen sova där:)

Kan förresten berätta att jag sover förjävligt dåligt nuförtiden, tråkigt men sant. Vet verkligen inte vad det kan bero på, men det har varit så en lägre tid nu, så jag funderar på att testa sömnpiller eller nått.
Ska gå och käka min frukost och alla andra i min familjs lunch nu. HA DET!


Gammal bild, på jag & Matilda.


Vill du resa till månen med mig?

detta lov har bara flugit iväg, jag tyckte det var nyss det var fredag och jag hade nyss kommit till sorsele och satt och trodde att jag aldrig skulle överleva detta lov. Även om jag inte har gjort särsklit mycket, jag har varit med kompisar, varit i stallet och suttit vid datorn, jag kan ungefär alla låtar på min och amandas spotifylista utantill, så det har nog varit lite för mkt datasittande.. men så kan det oxå vara ;)

nu har jag bytt mobil, så nu har jag en nokia 2630.. den funkar iaf bättre än den rosa skitmobilen, det enda dåliga med den här mobilen är att den har nästan inget minne så jag kan inte ha musik på den och allt står på engelska i den.. även när man ska smsa så måste man lägga till dom flesta svenska orden eftersom den är köpt i thailand.. den vill inte heller alltid vara samarbetsvillig! ;) höhö.. men nu ska jag ta och hitta på ngt! pusss


JAG Å EN LITEN LITEN PONNIII♥

På egna vägar?

Nu är allt i stallet klart, känns greeeat!
När jag for ut och red tog jag med mig Cymro eftersom vi var själva hemma, sen fick vi även med Matilda, bara trevligt! Sen när vi kom tillbaks igen hade jag omockat någon box och ogjort lite hö påsar och då var Matilda så gullig och hjälpte mig, TACK:*

Ikväll blir det destination boliden, tjejkväll hos Thea. Så jag och Matilda ska om ett tag kliva in i duschen och sen fixa oss, fast först ska vi ta till hemkunskaps kunskaperna för att göra magen nöjd, dvs göra något ätligt i mat väg. Det här inlägget kan vara det sista ikväll, om inte så kanske det dyker upp lite bilder:) puss♥

Bjuder på denna, jag vet att ni gillar min biffighet;D;dd;DD;D;D;dD;;D


Ute på vischan?

tjoooo, har just kommit hem från stallet.. där jag mockade och lastade av hö,, och jag överlevde höavlastningen, 3 ton det låter jävligt mkt men egentligen är det ca 300 balar så det är inte så mkt egentligen.. :) Jag börjar att bli less vädret här i sorsele, det snöar, det snöar ännu mer och så snöar det ännu mer! det snöar hela tiden men ändå verkar det inte bli mer snö på marken.. Jag har ännu inga planer för dagen, och jag lär nog inte få några heller....... men man vet aldrig, aja nu ska jag hoppa in duschen! BYEBYE!♥


Vårat lilla monster..

Morgongåva?

Steg upp för drygt en timme sen och har nu fikat och kollat lite på dator. Ska alldeles strax ut och ge hästarna lunch och börja mocka och få bort lite sånt, för att sen ta in hästen och fixa han så vi kan fara ut och rida.

Inga planer för kvällen ännu, men lutar åt att fara till en gammal klasskompis på tjejkväll:) Fast vi får väl se hur det blir!
Nu ska jag skynda mig ut i stallet så att hästarna får lunch. HEJDÅÅÅÅÅ♥


Vad hände här?


Pyjamas för två?

Blev inga äventyr idag, hade tänkt att försöka få mig till Maja men ingen ställde upp på att köra och jag orkade inte gå.. Jag är för lat......................................................................
Men det finns ju även en morgondag, konstigt nog eller vadå?:P
Haha ne, men nu ska jag iaf gå och lägga mig och läsa boken jag påbörjade igår. Så jag avslutar det här jätte tråkiga inlägget med en gullig bild på en häst som jag verkligen saknar..
 
PUSS


Bland månar och stjärnor?

hejsan, har inte haft någon tid att blogg idag eftersom jag har varit med amandorna hela dagen, :) så tänkte skriva ett inlägg innan jag ska lägga mig (a)

Dagen startades med att se ett avsnitt av Spartacus blood and sand, sedan blev det frukost för amanda g va hungrig>Vampire Diares>Vampire Diaries> Promenad med hundarna> LUUUNCH> Vampire Diaries> 2 avsnitt till av Spartacus blood and sand, och amanda f droppade in någon gång efter lunchen ;) Så vi har hat ett riktigt seriemaraton hela dagen.. och samtidigt som vi såg de så proppade vi ju i oss lite chips och annat gott, inte helt okej! Och kvällen har spenderas med amanda f och vi såg hockey å aik vann mot södertälje på straffar och vi har även spelat lite wii x)

Imorgon så ska jag och mamma lasta av 3 ton hö som anlände hit till sorsele ikv, och det kändes inte så jätte bra att behöva lasta av ca 1,5 ton hö imorgon dirr på morgonen.. det var nog allt som har hänt idag, skriver mer imorrn om jag överlever höavlastningen........ hoj!♥



De sista ljuva åren?

Har nu varit ute och ridit, haft en lite kort lektion för grannen och gjort klart i stallet. Så nu väntas det på mat för att sen>ta in hästarna>duscha>nya äventyr?
RIIING eller SMSA 0768459878



Hehee, saknar naglarna..trots den fula manikyren;o

Ännu blommar våra rosor?

Godmorgon eller goddag kanske? Spela roll.
Ska alldeles strax gå och få något i magen, sen blir det väl ut och fixa i stallet, för att sen fara ut på en förhoppningsvis mysig ridtur i det faktiskt fina vädret! Grannen ringde nyss och fråga om det fanns möjlighet till att hennes dotter ska få komma ut och rida en sväng någon dag nu under lovet, och det bestämde vi fick bli idag efter jag själv varit ut och ridit. Så jag ska inte sitta framför datorn längre utan ska nu istället röra på dö fläsket.

Avslutar med en gammal men ändå gullig bild på Galliano♥ puss

Om det känns rätt?

har just fått nytt rekord på tetris och sitter nu och kollar i gymnasieskolekatalog med amanda (från ammarnäs) :) Ikv så såg vi The other guys och The A-Team, bägge filmerna var bra men jag tror nästan att the A-team var snäppet bättre ;) jag har även hört ryktas att robin (fougstedt) har skaffat sig brud ;) höhö, så grattis till dom :D nu ska jag vara social med amanda, skriver mer imorrn, pussss

 skabbig bild, men den bjuder jag på ikv ;)

Allt är förlorat?


En runda i baren?

Kom just hem, blev så att jag for till Ida igår kväll. Vi köpte massa gott, såg film och snackade, sen hann vi även umgås lite med hennes kompis och hans kompis typ:)
Dagen har spenderats med Ida och hennes brors barn, vi har gjort ungefär ingenting, ändå helt okej!

Nu ikväll, eller om typ någon kvart var tanken att jag och min syster skulle dra till ridhuset för att rida igen i hoppspecialen, men vet inte riktigt om jag orkar då jag typ inte fick rida den hästen jag vill, och jag vet det låter omoget och fånigt. Men det är faktiskt så. Fast nu tänker jag iaf ta och agera(gör någonting annat). tjao


GULLEPONNIN♥ från shettis grejen vi var med klassen och häst 2orna.


Din egen lilla festival?

hojj :) har just ätit lunch, och kring två tiden så kommer amanda hit :D fyfan så skoj det kommer att vara att träffa henne, som sagt det var ett tag sen :) Så dagen kommer spenderas med amanda x2 och jag ska även till stallet och hjälpa till att lasta av 3 ton hö och ta in tokhästarna.. och efter det ska vi nog se några filmer och ligga å tjocka oss med chips å godis :] Så ser min planering för dagen ut.. för första gången på lovet har jag ngt jag ska göra ;) höhö nu ska jag städa undan lite innan amanda kommer :) pussåkram


saknar mina flickor lite :]

Inget att förlora?

Hallojj, idag har jag gjort absolut ingenting! eller jag var och tog den dära sprutan.. Vilket har varit ganska tråkigt.. (a) Ikv ska jag se hockey med min kära familj, och min syster lär vell svära åt domarn.. som vanligt ;) Jag hoppas då på vinst för annars blir det så dålig stämning här.. höhö :)

Vid lunchtid idag så åkte min mobill på rep så jag har en ROSA skitmobil nu, den suuuuuger! Bland det första som hände när jag tog i den det var att framsidan lossnade så nu är den ihop tejpad med svarttejp ;) det är en mycket vacker mobil, eller så int! jag är redan less den.. ska nog flörta lite med mamma så får jag kanske låna hennes mobil medans min är inne på rep så då dår hon använda den rosa skitmobilen ;) om inte de så ska jag nog ta gammnokian som vi köpte i thailand, den har faktiskt färgdisplay och det går att ringa/smsa med den ;)
nu ska jag fortsätta att spela tetris! pusssss


<---- Fredrik  Nicklas---->


Du försvann som en vind?

Goddag, klockan är nu typ kvart i 3 och jag och min syster har just kommit in från stallet, där vi har varit duktiga och mockat och fixat klart allt för kvällen(Y)
Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, hade tänkt se om matilda var på och fara och bowla, men det får nog bli någon annan dag, då jag antar vi inte skulle få någon skjuts till stan ikväll. Aja, Ida fråga om jag ville komma till henne i kåge idag och göra typ nå, men vet som inte om jag får någon skjuts dit heller, fast det hade iaf varit trevligt:)

För övrigt så känner jag mig verkligen jätte shopping sugen. Men har inte orkat fara till stan(..) såå, lat som man är funderar jag istället på att kanske beställa hem något fint från kanske, nelly, hm eller nått. Tänkte i vilket fall klicka runt lite där nu och se om jag hittar något som faller mig i smaken. Skriver mer sen, cya:*


hah, jag och ida är ändå fina

God morgon världen?

Tjabba, det gick inte så bra för mig att ha sovmorgon, jag vaknade kring åtta och kunde inte somna om! jävulskt störande.. Idag har jag inga planer framför mig förutom att jag ska ta en spruta kring två, fyfan! jag avskyr verkligen sprutor, det är nog bland det värsta som finns..

Igår så pratade jag och amanda i telefon i säkert timma om inte längre, men man fick sig då några skratt iaf, men det äri så svårt för vi båda är ganska lättroade.. men nu ska jag gå och ta mig ngt att äta! jag skriver mer sen, pusssåhoooj!♥


b-rudar!♥


ROBIN FOUGSTEDT!

FAKTA OM ROBIN FOUGSTEDT
Namn: Karl Robin Sture Roland Fougstedt.
Smeknamn: Fogge, Fogis och Robin/Roger Junior. 
Född: 27 Juli 1994.
Gör just nu: Skola, naturbruksgymnasiet i Burträsk.
Längd: 177cm.
Skostorlek: 43.
Styrka: Inte muskler iaf;)
Intresse: Crossar, tjejer och jakt.
Svaga sidor: Faller lätt för fjortisar och ibland även emosar.
Favvoritfärg: Turkos.
Favvomat: Hamburgare.
Favvokusin: ?
Favvokompis: Jennifer.
Vad vill han bli när han blir stor: Ormtjusare på någon gata i Afrika.


Övrig info:
*Föddes för exakt 5941 dagar sedan.
*Han har en hemlig fetish för läder.
*Gillar hästar.
*Har en hamster under sängen som han ibland matar i smyg.
*Aldrig druckit annat än, vatten, mjölk, coca-cola och andra läskblaskor.



Samanfattningsvis; Robin är en lugn och sansad singel(dock, kanske inte länge till?;)) kille som ibland blir lite lätt påverkad av vad dom äldre och "klokare" killar här på skolan får för sig att göra, men trots det så är han nog ändå en av dom snällaste här:) Btw, han har bra godis smak!
Villl ni kontakta Robin? Ring/smsa: 0730389345

RAGGNINGSREPLIKER!!

  • Får jag låna din telefon? Jag lovade min kompis att jag skulle ringa när jag träffade min drömkvinna/drömman.

  • Om du vore en ny hamburgare på McDonalds skulle du heta McLäcker.

  • Jag har skydd, har du säng?

  • Finns det en livboj här i närheten? Jag håller på att drunkna i dina ögon.

  •  Vet de om i himlen att en av deras änglar har rymt?

  • Jag är en sofistikerad sexrobot som sänts tillbaka från framtiden för att förändra ödet för en lyckligt utvald kvinna/man.

  • Med tanke på vilken effekt du har på mina nedre regioner, antar jag att ditt namn är Viagra.

  • Du är så söt att jag får hål i tänderna.

  • Jag gillar inte porrfilmer. Det känns så orealistiskt när folk är så där dåligt utrustade.

  •  Var dina föräldrar utomjordingar? För din skönhet är inte av denna världen.

  • Vet du var närmaste sjukhus ligger? Jag tror att jag stukade foten när jag föll för dig.

  • Om skönhet vore vatten, skulle du vara en ocean. Låt mig segla på ditt vackra hav med mitt kärleksfartyg.

  • Grattis! Du har korats till den vackraste personen i rummet. Vinsten är en natt med mig.

  • Fryser du? För du är väldigt lättklädd i mitt huvud.

  • Rösterna i mitt huvud befallde mig att prata med dig.

  • Min morot skulle passa bra i ditt trädgårdsland.

  • Hej där sexbomb, får jag desarmera dig?

  • Hur vill du ha dina ägg imorgon bitti? Kokta, stekta eller befruktade?

  • Du skulle se mycket bättre ut om du gick ner ungefär ett och halvt kilo. Alltså ungefär lika mycket som dina skor och kläder väger.

  •  Du som har så små och söta skor måste väl vara rätt lättfotad?

  • Jag jobbar som blixtlåsinspektör.

  •  Min flickvän har precis gjort slut, för att jag tillfredsställde henne så mycket att hon aldrig orkade gå till jobbet.

  • Jag kan ta med dig jorden runt på mitt privata jetplan och sedan har jag en rymdraket i byxorna som kommer att få dig att nå kosmiska höjder.

  • Angelina Jolie sa att jag var den bästa som hon någonsin haft.

  • Ursäkta, jag kunde inte låta bli att lägga märke till att du inte lade märke till mig.

  • Nu behöver du inte gå hem själv.

  • Du har så vacker hy. Jag brukar sy mina egna skinnkläder.

  • Hjälp, jag kvävs! Fort, ge mig mun-mot-mun-metoden!

  • Jag är en utomjording. Mitt uppdrag på den här planeten är att para mig med en av er sort.


Hela livet med dig?

Hej igen!
Nu kan man väl säga att dagen har passerat och jag har faktiskt gjort mer än jag hade planerat, fast jag hade väl inte planerat värst mycket heller. Men i vilket fall, har jag hunnit varit ute i stallet(gett hästarna mat, mockat och sopat, fått hästen vaccinerad, fixat kvälls maten osv.) och även fixat middag till the whole family. Typ ändå helt okej duktig!

Just nu pratar jag i telefonen med min jätte glada och fnittriga bloggkompanjon, som babblar på i ett och låter en aldrig få någon ro i öronen:/.......Skoja. Men hon är iaf glad och hon säger sig vara super glad också, för det enda som inte faller henne i smak är det att hon befinner sig i sorsele, måste lasta 3 ton(?) hö på onsdag, hennes gamla telefon är trasig så hon måste ha en rosa telefon tills vidare och>..ehm... alltså det var något mer också men jag minns tyvärr inte. Hur som helst så lät det jätte roligt när hon sa det;D (KOM PÅ DET!!)>måste ta en spruta imorrn.
Förresten läste jag just i hennes senaste inlägg att vi fått våra hööks grejer, vilket är nice, då jag beställde lite nödvändigt tjafs(reflexer) till galenpannan.

Orkar inte skriva mer nu, funderar istället på att släpa mig uppför trappen och in i mitt rum, för att sen bosätta mig i soffan framför tv. Det lät ändå lockande? Men fy så tjock man ändå känner sig.. Jag menar det enda som man gör nu för tiden är att käka onyttigheter och degar framför datorn eller tvn, det är fasiken tragiskt..
Aja, puss


Ett ensamt hjärta?

hejsan, är just hemkommen från sorseles shopping.. dvs järnhandeln och ica.. På järnia så beställde pappa skor åt mig från björn borg så om jag har tur så kommer dom hit innan helgen, och på ica så hämtade mamma ut ett hööks paket åt mig å amanda :) Så nu är jag ny klippt, har snart nya skor och jag å mina hästar har fått lite nya saker, så då får jag vara nöjd ett tag ;) nu ska jag gå och hitta på ngt roligt.. om det finns ngt roligt att göra i sorsele... HOOOOJJJ!


Gammal kärlek rostar aldrig?

Planerna för dagen är följande; ingenting, dator, ge hästarna lunch, ingenting, ut och rida, ingenting, ingenting, ingenting, dator, ingenting, ingenting, ingenting, ingenting, osv.
Fast funderar typ på att vara duktig och fixa middag till hela familjen(:O), bara för att ha någonting att göra. Men vi får väl se hur det blir med det, då jag inte är någon matlagerska..heheheehehee

Aja, nu orkar jag inte skriva nått mer. Hade tänkt fortsätta med det jag gjorde, alltså ingenting.

Bjuder på några nästa för graciösa bilder, på jag och kusinen från julafton. HAH



HEJDÅ♥


Kom och gör mig lycklig?

klockan är inte ens elva och jag har redan gjort bort stalljouren och motionerat en av mina hästar, vilket känns riktigt bra :) Klockan ett så ska jag fara till frissan å dra snaggen.. eller så int men jag ska klippa mig iaf :) å efter det så ska jag vell fara till stallet igen och motionera min andra häst ;)

Nu sitter jag å snackar med amanda (från ammarnäs) och hon ska nog komma hit på onsdag :D vilket känns super att får träffa henne igen.. för jag träffade henne senast i början av augusti? :O så det var ett tag sen.. aja jag skriver mer senare, pussssss


bild sen i sommras


RSS 2.0