~


En blick, en dans, en kyss?

Dagen har idag bestått av, frukost>stallet(mocka,sopa)>fika>stallet(longera ponnyn)>ridhuset(ridning)>middag>dator. Verkligen en speciell och intressat dag, må jag säga.

Hur som helst, nu till det jag hade tänkte få med i det här inlägget, när jag var ute och skulle ta in min häst från hagen, så susade en polisbil förbi, jag ungefär "whaaaataah?!?!?!?!?!?". Jag menar jag bor i en liten by typ minst 5 kilometer från allmän väg(?), så vad tusiken hade dom för sig här? kolla om vi hade alla hästarna hemma? eller varför inte kolla om vi hade hängt någon i något träd? Nae men seriöst jag har ingen aning.

Öhm, ganska tråkigt inlägg nu. MEN det är ju iaf ett inlägg!
Nu en bild på jag och systers häst, Papito. Som idag fick följa med till ridhuset och agera ädel springare;d;d


tjingtjong:*

UPPDATERING!!

Tjoo, jag hade också tänkt att vara duktig under lovet å ska försöka uppdatera dagligen på bloggen ;) för det finns vell inte så mkt annat att göra i sorsele.. Jag har varit här sedan fredagkväll och jag är redan less!
helvete så tråkigt samhälle! det finns absolut inget att göra här.. aja jag får vell ta och sova bort lovet så man är utvilad till det hårda livet i bkt ;) haha.. nu kallar maten på mig! pussåkram/jennifer


UPPDATERING!!

HEjsan alla uthålliga/trogna bloggläsare, eller nått sånt.
Tänkt bara logga in och kolla statistiken på blogg för att se om det fortfarande var någon som läste den och fick en chock då jag såg att det som minst har varit 6st som tittat varje dag, trots vi inte skrivit på över 2 veckor? Måste säga att jag är impad att ni orkat de! MEN hur som helst, så blir det bloggning varje dag nu igen, iaf i ett par dagar?

Jag vet dock inte jämt vad jag ska skriva om så ni får jätte gärna komma med brillianta förslag:)

KRAM AMANDA


liiiiiiiite ocoooooool


Natten är vår?

halloj!
idag har det varit en riktigt riktigt chill skoldag, det ända vi fick göra det var att köra traktor, riktigt skoj :) efter skolan så drog jag till stugan med min familj och det blir att stanna här heela helgen.

kvällen kommer nog spenderas framför tv:n och traktorboken men jag kan snart hela den vilket känns härligt :) aja, nu ska jag gå å hitta på ngt annat ;) HOJ!


:(

varför måste det snöa!?! :(

Efter regn kommer solsken?

Hejsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan:):):):):):):):):):)
Nu sitter jag och Nellie och nöter dator, samtidigt som Johan töntar sig med min mobil.. Hehehe, men nu ska vi ut på nya ävetyr dvs röra oss från datorn och mot traktorerna. Vi är TAGGADE som tusan!!
Tjaou

NELLIE HÄLSAR HEJ TILL ALLA!


Hem till dig?

Tjenare Tjenare
Nu blir det snart ut i stallet för att motionera hästarna och ge dom kvällsmaten.
Vi funderar på longering och hade då planerat att få med oss några frivilliga killar som då skulle få testa det här med sitsträning, då dom påstår att det är lätt och inte ens liiiiiiiiite jobbigt? Hahahahahah....vi får väl se om dom ändrar åsikt efter kanske 5minuter:P

Aja sen efter det blir de duschen och sen kanske in till byn för att se när små pojkarna får leka av sig i gympasalen. Alternativt stanna och bara ta det lugnt här på skolan tills fikat serveras och sen blir det väl som alla andra kvällar massa tjoller sen sova.
Skriver kanske mer senare ikväll, byebyebyebyebyebye osv


Söt klassen!

LUCAS TUOMA!

FAKTA OM LUCAS TUOMA
Namn: Erik Lucas Stefan Tuoma.
Smeknamn: Bus Lucas, Locis, Lucas Bucas och massa annat. 
Född: 14 Mars 1994.
Gör just nu: Skola, naturbruksgymnasiet i Burträsk.
Längd: 175-177cm.
Skostorlek: Skulle gissa på 42.
Styrka: Jävlas, bra på motorer, se snäll ut.
Intresse: Skotrar, crossar, mopeder, mcar, epor, bilar och självklart hästar.
Svaga sidor: Busig, för snäll, kvälls trött.
Favvoritfärg: Svart, röd och gul skulle vi tro.
Favvomat: Hamburgare.
Favvokusin: ?
Favvokompis: Amanda, Jennifer, Ida, Robin osv.
Vad vill han bli när han blir stor: Proffs inom motorsporten.



Övrig info:
*Någon Mustafa Barzani är född samma dag som han(fast 1903).
*Han är snällast i världen innerst inne.
*Han är singel:O:O:O:O
*Är lite blyg ibland.
*Har jätte fina blå ögon.

Samanfattningsvis; Han är en ofantligt snäll och rar pojke men även väldigt hjälpsam och pålitlig. En riktigt toppen kille!:)
Villl ni kontakta Lucas? Ring/smsa: 0730415491.

Leende guldbruna ögon?

Dagen(skoltid) sammanfattas med ett ord: BASMASKIN..

Ikväll är det bad som fritidsaktivitet, känner ingen pepp på det så det blir säkert bara att stanna hemma och chilla, kanske sova? Vore typ sjukt härligt:) Men vi ser väl hur det blir.

Nu väntas det på fika, för att sen fara ut och rida. Undra bara hur taggad min häst kommer vara då han stått i ungefär 10 dagar, usch så tokigt.. Men nu orkar jag inte sitta vid datorn längre. HEJDÅ♥


Bjuder på en bild på de två tokigaste:*


Hon kommer med solsken?

Tjena
Idag blev det att sova länge, nästintill för länge. Men skitsamma!
Nu sitter jag och fikar och sen blir det att bege sig ut till kaninen och gulla med han(dvs bli biten och klöst?). Sen blir det iaf, ridhuset>rida>duscha>stan>vara social med Robin>buss till norra åbyn 4(bättre så nicklas?)>sova?

Höhö, bästa inlägget hittills eller vad..


HEJDÅ

Den stora dagen?

Tjoo, På sista tiden har det inte blivit mycket bloggande för vi var ju med klassen till en liten skithåla som hette östersund, och vi återväde till skellefteå i fredags.  Igår så var jag på hockey och sedan blev det att tillbringa heeela kvällen i stugan, inte så trevligt så jag pratade i telefon med olika folk :) nu sitter man bara och väntar på att tiden ska gå fortare så man kan få åka tillbaka till burträsk :) nu ska jag inte skriva nå mer, TJAAO! :)



Är det det här de kallar kärlek?

Hej,hej och ännu mer hej!
Nu har man varit i någon håla som kallas östersund, det är inte bara liiiiiite nice att vara tillbaks i hemkretsen. Fast det kunde ändå varit mycket mer nice. Men de tar vi någon annan gång, för jag har ingen som helst blogglust, utan tänkte egentligen bara visa ett litet tecken på liv.


cya!


Jag hör hur de ligger med varandra i våningen ovanför?

Tjabba tjena hallå!

Nu har vi just packat färdigt och det börjar väl närma sig sovdax, elleeerrrrrr nåtT? ELLER så inte. För vi tänker nämligen vara uppe så länge som möjligt ikväll så vi kommer somna när vi sitter i bussen påväg mot Östersund imorrn. Alltså typ sant att vi ska åka buss i typ 6h? Mmmmmmm...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Seriöst ingen pepp på detta!

Menmen nu ska vi försöka vara lite social med allt folk som befinner sig i vardagsrummet. TJAOO


-ingen kommentar...-

ADAM ENGSTRÖM!

FAKTA OM ADAM ENGSTRÖM
Namn: Adam Marcus Engström
Smeknamn: Tokfyl, storN.
Född: 24 Maj 1993.
Gör just nu: Skola, naturbruksgymnasiet i Burträsk.
Längd: Kanske kring 183-184cm.
Skostorlek: 43.
Styrka: Pingis, försova sig.
Intresse: Vara med oss, hästar och skolan..
Svaga sidor: Lite ilsken utav sig, hejar på modo och städa.
Favvoritfärg: röd, grön, blå, brun, rosa vet faktiskt inte..
Favvomat: pizza.
Favvokusin: ?
Favvokompis: Nicklas Höglander.
Vad vill han bli när han blir stor: Homosexuell.



Övrig info:
*Jill Johnson fyller år samma dag som han.
*Han är singel.
*Spelar cs.
*Tycker om att jaga.
*Dricker ofta och mycket.

Samanfattningsvis; Han är en snäll och söt liten pojke som gör alldeles för lite på dagarna.
Villl ni kontakta Adam? Ring/smsa: 0706237634.

Lilla du?

Hej hopp gummisnopp!
Idag har våran skoldag varit ganska kort, den kan sammanfattas med, ett litet prov, film och idrott.
Sen efter vi slutat så har vi bara degat framför tvn med lite onyttigheter och Nicklas, höhöhö..

NICKLAS han tror att han är rolig.. Men egentligen är han bara en liten nisse nasse :O


Men nu ska vi göra annat, vi skriver kanske mer ikväll eller vi får väl se. Fredrik återvänder ju hit ikväll så då kanske man måste jävlas med han och sen måste man ju vara social med alla andra nu sista kvällen innan vi drar mot Östersund imorrn, mitt på dagen någon gång. Vi peppar det dock inte, eller iaf inte riktigt än iaf..........
Hur som helst, nu blir det ingen mer dator. PUSS


Nej, så tjock du blitt?

Shuuu, nu sitter vi å pluggar det vi ska ha prov på imorrn, de suuuug :] menmen man måste ju lära sig de, hursom helst så sög verkligen det dära spök tjollret, inte ens vi blev rädda.. det enda man blev lite rädd av det var av tanten som följde med och låste upp stället där vi var, hon var liite scaary..

Som sagt så sitter vi och pluggar men vi äter kakor så vi blir illa mående också! men de e najjjs :D nu ska vi koncentrera oss på pluggningen! PUSS&HÅÅJ!


STOOOR AMANDA! :D

Jajamen?

Efter vi gett hästarna lunch så blev det lite film innan vi slutade, vi fick typ sluta halv 2 idag, wihoo:D:D
Hur som helst det hade då inte slutat blåsa ens lite grann då utan det hade snarare blivit värre. Så vi bestämde oss då för att ta på oss träningskläderna och bege oss mot gymmet. Vi fick skjuts dit, gymmade och det slutade med att vi fick gå nästan hela vägen hem igen, jobbigt.. Sen efter det har vi hunnit typ, äta, fixa kväll i stallet, duscha, plugga ytterst lite och nu ska vi iaf ut på någon spök tjoller grej med fritidsledarn. Blir nog skojigt!
Men blir dock MASSVIS med plugg när vi kommer hem igen................................... HATAR ATT PLUGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aja, nu måste vi skynda oss mot skolan och alla andra.
HOJ♥




TUR ATT VI ÄR GULLIGA.......ELLER NÅTT?


Fredrik?

BTW, vi saknar faktiskt denna pojk lite, här på skolan.


Typ Freeeeeedrik, he dig hit nu!


Inget stoppar oss nu?

Blev ingen mer bloggning igår, då vi satt oss med massvis med papper på hästens alla, senor, ben, muskler osv. eftersom vi skulle ha prov på det idag, men imorse när vi skulle haft provet så fick vi veta att läraren var sjuk så det blev framskjutet till någon annan dag i veckan, mest troligt imorrn. Fast i vilket fall så kommer man måsta plugga jävel ikväll också, då det är ännu mer grejer man ska kunna.. HUVVVAAAAAA vad vi kommer faila.

Igår kväll kom förresten killarna på holken på att göra en gigantiskt rökbomb inne i skolan. Kanske inte jätte klyftigt att försöka göra det inomhus men det gick dåligt, med andra osd dom misslyckades. Fast i vilket fall så fick givetvis Carro reda på det och har nu haft samtal med alla på holken om att dom får en varning nu och ifall dom gör något mer så finns det chans att dom åker ut från internatet. Men det räckte visst inte med att bara säga det till dom, utan hon tänker ringa hem till ALLA föräldrar och berätta om det och vad som kunde ha hänt osv.

Ikväll blir det som sagt att plugga jättteee mycket och rida, om vädret nu tillåter det, dvs. inte blåser så mycket som det gör nu..Men annars blir det nog gymmet för våran del:)
Menmen nu ska vi bege oss ut till stallet och ge hästarna lunch innan vi börjar om igen.
TJIING:*

Var ska vi sova inatt?

Hejsan, nu sitter vi och avnjuter varsin gorby's tillsammans med fanta exotic och vår enda kärlek(?), dansbands musik. Samtidigt som vi väntar på att alla våra vänner ska droppa in :)

Vår dag har bestått av stallet, sova, stallet. Alltså inte särskilt mycket att skriva om. Eller vi fann en ny kompis i höladan, men han dog ganska direkt trots att vi gjorde vårt bästa för att hålla honom vid liv. Så ett litet tips till alla våra vänner håller vid liv, iaf när ni är med oss, vi kan nämligen inte det här med livräddning.

Men nu ska vi gå från datorn så vi får någongting gjort!
Skriver säkert sen, HA DET BRA SÅ LÄÄÄÄÄÄNGE♥

Här är våran vän, rest in peace Nilz med z♥


NU>NY BLOOOOOOOOOOOOOGG!!

viiburtrask är nu våran nya blogg!
Namnet valde vi för att vi inte kom på något bättre, sen är det ändå ganska charmigt :$
Det är just nu bara Amanda och Jennifers blogg, men kommer säkerligen att droppa in mer folk så småningom?

Hur som helst, här kommer ni få läsa om våra enormt roliga veckor i burträsk, dvs. skolan, hästar, kvällsaktiviteter och massa annat roligt. Enjoy!


PUSS&KRAM SKUMBANAN


RSS 2.0