Inget stoppar oss nu?

Blev ingen mer bloggning igår, då vi satt oss med massvis med papper på hästens alla, senor, ben, muskler osv. eftersom vi skulle ha prov på det idag, men imorse när vi skulle haft provet så fick vi veta att läraren var sjuk så det blev framskjutet till någon annan dag i veckan, mest troligt imorrn. Fast i vilket fall så kommer man måsta plugga jävel ikväll också, då det är ännu mer grejer man ska kunna.. HUVVVAAAAAA vad vi kommer faila.

Igår kväll kom förresten killarna på holken på att göra en gigantiskt rökbomb inne i skolan. Kanske inte jätte klyftigt att försöka göra det inomhus men det gick dåligt, med andra osd dom misslyckades. Fast i vilket fall så fick givetvis Carro reda på det och har nu haft samtal med alla på holken om att dom får en varning nu och ifall dom gör något mer så finns det chans att dom åker ut från internatet. Men det räckte visst inte med att bara säga det till dom, utan hon tänker ringa hem till ALLA föräldrar och berätta om det och vad som kunde ha hänt osv.

Ikväll blir det som sagt att plugga jättteee mycket och rida, om vädret nu tillåter det, dvs. inte blåser så mycket som det gör nu..Men annars blir det nog gymmet för våran del:)
Menmen nu ska vi bege oss ut till stallet och ge hästarna lunch innan vi börjar om igen.
TJIING:*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0